Contact/informatie

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Welkom bij "Gewoon Geluk!"

Het hele jaar door kun je op zondag onze ouderwetse “Pipo Wagen” vinden aan het strand bij de Ouderkerkerplas. In het voorjaar en de zomer zijn wij er bij mooi weer ook op woensdag- en vrijdagmiddag en in de zomervakantie van woensdag t/m zondag. Wij verkopen dan "gewoon" lekker eten en drinken.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze biologische koffie uit Sumatra of verschillende soorten verse thee met als aanvulling daarop "Home made Muffins". Diverse tosti's met uiteenlopend beleg. Verschillende ijsjes in de zomer en warme chocomel in het najaar. Frisdranken, "Patatas Bravas met Aioli" (maar we kunnen er ook gewoon patat van maken ;-)) en... vooral GEZELLIGHEID!
Op ons gezellige kleine terrasje kun je "gewoon" even de dag doornemen, "gewoon" even een praatje maken of "gewoon" even lekker de krant lezen. Kortom, wij zijn er echt voor een momentje: ”Gewoon Geluk!”

Kinderfeestjes

Hoe leuk is dat?! Een kinderfeestje organiseren bij de Ouderkerkerplas? Waar vind je in de buurt van Amsterdam, Amstelveen en omstreken een locatie met strand, zwemwater en grasvelden binnen handbereik?

Spelen, sporten, zwemmen, misschien een leuke speurtocht (bootcamp) met aansluitend heerlijke tosti's of “Patatas”, onbeperkt limonade en een schaafijsje naar keuze toe? Dat is toch…”Gewoon Geluk!”

Schoolreisjes

Ook voor schoolreisjes ben je bij ons aan het goede adres. De Ouderkerkerplas is een toplocatie in de buurt van Amsterdam, Amstelveen en omstreken met beschikking over strand, zwemwater, grasvelden waar we een superleuke speurtocht met opdrachten op maat kunnen uitzetten. Onbeperkt limonade met voor ieder kind een schaafijsje naar keuze tegen een aantrekkelijk tarief. Te leuk toch? Houd er rekening mee dat er geen kleedkamers aanwezig zijn, er zijn wel verschillende toiletgroepen.