Contact/informatie

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Spierathlon 2016 (direct doneren? klik op Wij doen mee...)

Gepost 14/04/2016

Ook dit jaar zijn we weer bij de SPIERATHLON op 4 juni 2016. Niet alleen met onze gezellige catering pipowagen maar nu ook met een eigen SPIERBALLENTEAM!
WAAROM?  Vorig jaar hebben we voor het eerst kennis gemaakt met Spieren voor Spieren en daardoor ook met veel deelnemers, hun ouders, vrienden, familie en sponsors. Wat een bijzondere dagen waren dat! Allebei de trainingsdagen, toen gewoon buiten bij de Ouderkerkerplas, was het echt slecht weer: wind, regen en koud maar… dat mocht voor al deze bikkels de pret niet drukken, iedereen had er zin in! Dit heeft veel indruk op ons gemaakt zeker doordat we uit de korte gesprekjes begrepen wat een impact zo’n spierziekte heeft. We wilden deze keer iets meer doen dan alleen onze fooi doneren aan spieren voor spieren.
We stellen daarom graag ons
“GEWOON GELUK!” SPIERBALLENTEAM aan u voor:
Onze hardlopers: Mélo van den Tweel  (19 jr.) met Ellen Kadijk (11 jr.)
Onze fietsers: Ella van den Tweel (23 jr.) en Susan Kadijk (11 jr.)
Onze zwemmers: Annelies Overmars-Waanders (41 jr.) met Esmee Overmars (6 jr.)

“Wil jij ons team steunen?”... “JA TOCH?!”
Word dan ook sponsor en doneer!

Elke sponsor die € 15,- of meer doneert mag op 4 juni een gratis drankje komen halen bij de pipowagen “Gewoon Geluk!” voor meer info over- en de voorwaarden van deze actie ga naar: NIEUWS op deze site (actievoorwaarden) of check onze Facebook pagina.