Contact/informatie

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

1e Spierathlon Groot Succes!

Gepost 15/06/2015

Speciale dag voor kinderen met een spierziekte samen sporten in teamverband met hun ouders, vrienden, familie om zo geld op te halen voor onderzoek maar ook... om een superleuke sportdag te organiseren voor iedereen en... dat is gelukt!

 

Vele blije kindergezichten, trotse ouders en deelnemers, entertainment voor bezoekers en de aanwezigheid van vele topsportambassadeurs. De eerste editie van de Spierathlon was een groot succes. Iedereen heeft enorm genoten. Media aandacht was er volop voor het evenement. De Spierathlon is onder andere op het RTL Nieuws geweest en in Hart van Nederland. Ook de radio en diverse print en online media hebben bericht over het evenement.

Op de dag zelf hebben we een bedrag gecommuniceerd van bijna €164.000,- . De afgelopen weken is dit bedrag nog opgelopen tot € 171.593,-. Een fantastische opbrengst waardoor we nieuwe onderzoeksprojecten en concrete hulpmiddelen voor kinderen met een spierziekte mogelijk kunnen maken.
Kijk voor meer informatie op www.spierenvoorspieren.nl

We hebben een superleuke dag gehad en willen iedereen bedanken die onze fooienpot heeft gespekt, dit leidde tot een bedrag van € 170,- dat wij aan Spieren voor Spieren hebben gedoneerd.

TOT VOLGEND JAAR!