Contact/informatie

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Gaasper & Guilty Pleasure 13/14 augustus

Gepost 09/08/2016

Wij zijn er weer bij!!! Aankomend weekend dus even niet bij de Ouderkerkerplas maar bij de Gaasperplas, kom ook gezellig!

Wij zijn er weer bij!

Lees de rest van deze post »

Amstellanddag 2016

Gepost 08/06/2016

Om de Amstellanddag nog leuker te maken hadden wij 2 pony's van Manege Nieuw Amstelland (hoe toepasselijk ;-)) bij onze pipowagen. Alle kinderen vonden het super leuk en wij ook!

Dankjewel Heleen dat je met deze lieve pony's en medewerkers bij ons langs bent geweest!

Meer informatie over ponyrijden?... ga naar: www.nieuwamstelland.nl voor alle informatie

Lees de rest van deze post »

Spierathlon groot succes!

Gepost 08/06/2016

Wat een topdag! We willen nogmaals onze sporters en sponsers bedanken voor hun fantastiche prestaties en donaties!

We zijn trots!!! ook op het enorme bedrag dat we hebben opgehaald: € 1178,-

Volgend jaar weer!!!

Lees de rest van deze post »

Spierathlon 2016 (direct doneren? klik op Wij doen mee...)

Voorwaarden Spierathlon actie "Gewoon Geluk!"

Wij doen mee!!! Spierathlon 4 juni 2016

Kerstmarkt Leidsche Rijn

Gepost 07/12/2015

Zaterdag 12 en zondag 13 december zijn we niet bij de plas maar kunnen jullie ons vinden op de kerstmarkt in Vleuten. Dus... moet je nog kerstinkopen doen, kom gezellig langs!
Centrum Vleuterweide

Lees de rest van deze post »

Zaterdag 29 augustus Ouderkerkerplas Triathlon

Festivalbruiloften

Gepost 15/07/2015

Sinds kort zijn wij een samenwerking gestart met SIBIZ zij organiseren bruiloften in Festivalsfeer, ook iets voor jou?...

Een witte bedoeïenentent, ‘rollende keukens’, vrolijke kleuren, lampionnen, vlaggetjes, bloemen, zitzakken, gekleurde bistrostoeltjes,  linten en grappige festivalborden;  zien jullie het al voor je? Zij regelen jullie bruiloft compleet in festivalsfeer op iedere gewenste locatie!   

Kijk voor meer informatie op: www.festivalbruiloft.nl 

Lees de rest van deze post »

1e Spierathlon Groot Succes!

Gepost 15/06/2015

Speciale dag voor kinderen met een spierziekte samen sporten in teamverband met hun ouders, vrienden, familie om zo geld op te halen voor onderzoek maar ook... om een superleuke sportdag te organiseren voor iedereen en... dat is gelukt!

 

Vele blije kindergezichten, trotse ouders en deelnemers, entertainment voor bezoekers en de aanwezigheid van vele topsportambassadeurs. De eerste editie van de Spierathlon was een groot succes. Iedereen heeft enorm genoten. Media aandacht was er volop voor het evenement. De Spierathlon is onder andere op het RTL Nieuws geweest en in Hart van Nederland. Ook de radio en diverse print en online media hebben bericht over het evenement.

Op de dag zelf hebben we een bedrag gecommuniceerd van bijna €164.000,- . De afgelopen weken is dit bedrag nog opgelopen tot € 171.593,-. Een fantastische opbrengst waardoor we nieuwe onderzoeksprojecten en concrete hulpmiddelen voor kinderen met een spierziekte mogelijk kunnen maken.
Kijk voor meer informatie op www.spierenvoorspieren.nl

We hebben een superleuke dag gehad en willen iedereen bedanken die onze fooienpot heeft gespekt, dit leidde tot een bedrag van € 170,- dat wij aan Spieren voor Spieren hebben gedoneerd.

TOT VOLGEND JAAR!

Lees de rest van deze post »