Contact/informatie

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Mobiele catering
 Ook kleinschalig! mogelijk vanaf 15 personen

Ook verzorgen wij verzorgen mobiele catering op maat.  

Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier.  Wij vinden het erg leuk om jouw lunch, borrel, feest, verjaardag te voorzien van smakelijke hapjes helemaal samengesteld zoals jij dat wilt. Want hoe heerlijk is het om op jouw eigen feestje te kunnen genieten van alle gasten en geen zorgen te hebben over de hapjes dat is… “Gewoon Geluk!” toch?

Niet alleen particulieren maar ook scholen, verenigingen, organisatoren van evenementen enz. kunnen contact met ons opnemen dan rijden wij met onze “Pipo Wagen” naar de locatie en maken het feest compleet!

High Tea aan de plas

Ook eens op een bijzondere plek voor vrienden, bekenden of collega's een High Tea organiseren? Vanaf nu kan dat bij ons aan de Ouderkerkerplas, heerlijk buiten op ons gezellige terrasje met uitzicht over het water. (wel weers afhankelijk) Daar wordt iedereen echt "Gewoon" Gelukkig van!

Uiteraard is het ook mogelijk een High Tea bij ons te bestellen, wij bezorgen inclusief servies en halen dit de volgende dag weer op. Hoef je ook niet af te wassen, weer een Geluks momentje :-)


Party?!?!?!!!

Wij organiseren het graag! Een gezellige lunch, borrel of picknick bij ons, heerlijk buiten aan de Ouderkerkerplas. Wij beschikken over een ruime partytent zodat jij en jouw gasten ook bij felle zon of iets minder weer toch kunnen genieten. Heerlijk buiten, gratis parkeergelegenheid en op een steenworp afstand van Amsterdam dat noemen wij "Gewoon Geluk!"

 

Stuur ons een mailtje, dan sturen wij graag alle informatie.