Contact/informatie

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Onze Kaart

Bij de samenstelling van onze kaart zijn we uitgegaan van "gewoon" heel lekker en simpel eten en drinken. Onderstaand een kleine greep uit ons wisselende assortiment want … het moet natuurlijk wel verassend blijven.

Biologische koffie/cappuccino of koffie verkeerd per kopje gemalen en bereid met Gayo bonen uit Sumatra 

Échte warme chocomel! echte chocolade van Callebaut gesmolten in warme melk en uiteraard voorzien van heerlijke slagroom voor de liefhebber, dat is pas echt genieten.

 Verschillende soorten biologische thee: denk hierbij aan verse muntthee, verse gemberthee of groene thee met een vleugje citroen.  Aangevuld met onze “Home Made Muffins” is het echt verwennerij.

Diverse tosti’s met uiteenlopend beleg, keuze uit: wit-, bruin- of maisbrood. Natuurlijk serveren wij kaas -en ham/kaas tosti’s, de “Italiaanse variant” met heerlijke salami of met mozzarella en pesto maar ... probeer ook eens ons wisselende assortiment: “Melted Tuna” met huisgemaakte tonijnsalade en kaas of de “Veggie” een ultieme smaakervaring met humus, kaas en gegrilde groenten.

“Patatas Bravas” Spaans gekruid met heerlijke Aioli of gewoon “Patatas” met zout en romige mayonaise.

Diverse soorten frisdrank: Coca Cola, ook de zero variant, watertjes met en zonder bubbels, verse jus d'orange en nog veel meer.

 "The Real Hot Dogs"  broodje met (h)eerlijke worst van scharrelslager Cees de Bouter
Verschillende variaties mogelijk: met zuurkool & saus naar keuze, met frisse sla en home made saus, New York Style met zuurkool, katenspek en uienrelish

Schaafijs te gekke smaken en kleuren! De perfecte "cooling down" voor een "Hot Summer Day" maar als je liever een vanille roomijsje wilt met of zonder topping of een Twister mag dat natuurlijk ook :-)